zaterdag 13 april 2013

Groeten van Birgit, Peter en het Perfectly Basics team

Deze week kocht ik een Filippa K rok en een Marie Sixtine shortje bij Perfectly Basics, een online winkel. Een elegante, verzorgde en bijna klinische website met basics van veel van mijn favoriete merken. Ik bestelde dinsdag, ik ontving woensdag. Blij met mijn aankopen en blij met een handgeschreven briefje van Birgit en Peter. Ik ben een nieuwe klant en dat hebben ze opgemerkt (een groot voordeel van een online winkel). Met een simpel 'Welkom' lieten ze me dat weten. En ze wensten me veel plezier met mijn mooie (dank je Birgit!) aankopen. Ik voelde me gezien, welkom en bevestigd in mijn keuze. Eenvoudig zo'n briefje? Tuurlijk. Maar dat zijn de beste ideeën altijd. Online (ver)kopen hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Een mooi bewijs.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten